luni, 14 aprilie 2008

VIATA - un cuvant simplu!


Cand a fost ultima oara cand v-ati pretuit cu adevarat viata pe care o aveti? De mult, nu-i asa? Simte timpul daca vrei...aseaza-ti palma dreapta desupra inimii si simte-l ...trece, nisipul curge neincetat in clepsidra! nu te asteapta.. avem o bucata limitata de timp pe acest pamant. Bine ar fi sa o folosim cu intelepciune. dar cine ne poate da oare reteta corecta? Nimeni. Dar putem incerca, ne putem propune sa privim fiecare dimineata cu alti ochi, nu ca pe ceva care ni se cuvine ci ca pe un miracol..Dimineata ta ce gust a avut? A mea a avut gustul prieteniei - de miere de tei.
Inima ta este extraordinara atata timp cat o umplii cu iubire, credinta si altruism. Ea poate depasi orice daca te rogi si ai credinta.
Omul acela pe care l-ai salutat dimineata stangaci si fara chef ti-ar fi putut fii de ajutor candva daca astazi i-ai fi dat "un fir de nisip" din clepsidra ta. Oameni sunt de neinlocuit. Fiecare in parte...nu te-as putea inlocui cu nimeni; doar tu imi spui intr-un anume fel ceva, doar tu imi impachetezi realitatea in purpuriu..da, da, si tu ai dreptate chiar daca o vezi verde praz! Cu totii sunteti o fata a diamantului care se numeste realitate.

Uneori mai putin inseamna mai mult. SIMTE TIMPUL!

Niciun comentariu: