sâmbătă, 12 septembrie 2009

Facuta din tarana si cu capul in nori!

Eu sunt. Sunt indiferent de parerea celorlalti, indiferent daca sunt geniala sau banala, indiferent daca actionez corect sau incorect. Eu sunt. Acum in clipa asta sunt mai mult decat ceea ce imi arata oglinda, mai mult decat 2 ochi verzi si un suras tentant. Sunt mai mult decat gandurile astea care ma nelinistesc uneori pentru ca ma indeamna pe carari noi de care poate ca imi este teama. Sunt mai mult decat planurile pe care mintea le creaza in fiecare clipa. Daca as lasa universul sa se desfasoare dupa legile sale fara sa ma gandesc la actiunile trecute si fara sa incerc sa prevad viitorul , oare unde as ajunge? Sa ma las purtata de val, este oare o nebunie?? sau este doar credinta? credinta ca voi primi ceea ce dau..dau bani, voi primi bani, dau mancare, voi primi mancare, dau iubire voi primi iubire........

Descopar si sunt atenta la ceea ce mi se arata zi de zi..am privit in ochii umezi ai unei batrane care cersea la intrare la banca Raiffeisen si m-am vazut pe mine cersind si am iubit-o pe batrana aia ca pe oricare din apropiatii mei..cainele rau care latra si musca se intinde pe jos cu burtica in sus atunci cand simte ca este iubit..lumea vazuta prin ochii tai este prietenoasa sau nu, in functie de ceea ce tu vrei sa vezi si de ceea ce simti. Inotam intr-un ocean de ganduri dar lasam sa ne inunde doar cele care sunt asemanatoare noua..
Sunt zile in care ma simt ca un fluturas, altele cand ma cuprinde indoiala si nu stiu daca sunt pe calea cea buna; ceilalti iti dau propria lor reteta dar pe mine nu ma multumeste, pentru ca adevarul meu nu seamana cu al celuilalt si ma intorc din nou pe calea mea..si prind aripi din nou..
Traim intr-o lume in care totul este posibil dar nu totul este permis.

Inceput, drum, sfarsit si reinceperea ciclului. Suntem atat de lasi si cautam sa lancezim in lucruri fara substanta doar pentru simplu motiv ca asa suntem linistiti caci lucrurile le stim deja asa cum sunt..ne este teama de noi inceputuri, de carari pe care nu am umblat..Ne plictisim dar nu ne dam seama ca plictiseala ne spune ceva. Ne spune ca lectia asta o stim deja si ca avem nevoie de altceva, ca trebuie sa pornim din nou la drum..Totul se misca. De vrei sa prinzi ceva si sa-l tii langa tine cu forta vei constata ca nu o poti face si ca o durere ascutita isi va infige ghearele in grumazul tau. Orice, de la idee si pana la fiinta...totul trebuie sa fie intr-o continua miscare.
Risipim atata timp, atatia ani si ajungem la final cersind cateva clipe. Ne plangem de cat de repede trece timpul dar nu suntem atenti ca el sta, numai noi trecem prin el. Ma iubeste mama, ma iubeste prietena mea cea mai buna, ma iubesc prietenii, si totusi atata iubire nu-i de ajuns..e nevoie de o singura iubire care sa te iubeasca asa cum ai nevoie tu si totul e plin de iubire atunci..E frumos omul, nu-i asa??

3 comentarii:

romania inedit spunea...

Vad ca nu ai mai scris demult !
Din ce limba traduci ?

catalina spunea...

engleza

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!